Wat brengt ons de toekomst?

Wat de toekomst gaat brengen weten we natuurlijk niet, en maar goed ook dat we het niet weten . Maar we gaan op ons elan trachten door te gaan . Geen zotte dingen doen, hopen op een beetje meeval en trachten onze duizenden wandelaars die we elk jaar mogen begroeten te geven waarvoor ze naar Herentals komen, een prachtige wandeling met eten en drinken aan zeer democratische prijzen, een begrip voor onze club .

Bovenop willen we onze wandelaars ook van de warme Kempische gezelligheid laten proeven .We zijn dan ook niet van plan om zotte dingen te gaan doen of ons in een avontuur te storten, gewoon verder doen en de wandelaar het beste trachten te bieden . Zo willen we dan ook stilaan maar zeker verder doorgroeien naar de toekomst.

Ook mogen we vooral niet vergeten ,  dat de vele wandelaars die telkens weer afzakken naar Herentals ons grootste kapitaal zijn en zoiets moeten we zeker koesteren, want ook wij weten dat : als je elkaar begint te bedonderen, nadien alles naar de bliksem gaat. Wij hebben ons van in het begin niet tot doel gesteld de grootste club te worden , maar wat we hebben willen we in een warme gezelligheid knuffelen, bij ons moet het vooral plezant blijven , te veel druk is nooit goed , niet voor de leden en ook niet voor het bestuur .